Caballero Fabriek

TwitterFacebook
 • Meeting of Event in de Caballero Fabriek?

 • Meeting of Event in de Caballero Fabriek?

 • Meeting of Event in de Caballero Fabriek?

 • Meeting of Event in de Caballero Fabriek?

 • Meeting of Event in de Caballero Fabriek?

Meeting of Event in de Caballero Fabriek?

Vergadering, bijeenkomst, workshop, feest, partij, congres of evenement.
De Caballero Fabriek is DE creatieve en energieke hotspot van Den Haag!


De Caballero Fabriek is een bron van creativiteit, innovatie, inspiratie en energie. Onze vergaderzalen sluiten hier perfect op aan met ieder een eigen thema. Hierbij kun je denken aan een zaal ingericht als huiskamer, café of in oosterse stijl. Eén van de zalen beschikt zelfs over een dakterras, waar je na afloop heerlijk kunt borrelen in het zonnetje.

Naast onze 11 vergaderzalen beschikken wij over een grote congreszaal, genaamd de Laurenszaal. Deze zaal is perfect voor congressen en bijeenkomsten, maar ook voor feesten en partijen. Werkelijk voor iedere gelegenheid heeft de Caballero Fabriek een geschikte ruimte.

Wij zorgen niet alleen voor de perfecte locatie, maar ook voor de horeca, multimedia en aankleding. Op het gebied van horeca zijn er diverse mogelijkheden. Met de persoonlijke service van Jools Meet & Eat zorgen wij altijd voor een voorstel op maat, zodat het jullie aan niets ontbreekt.

De producten die in onze horeca gebruikt worden, zijn van duurzame aard. Zo wordt op de vergaderzalen koffie geschonken van Peeze. Op deze manier wordt met ieder kopje koffie een bijdrage geleverd aan het koffieproject in Ethiopië. Daarnaast zorgen wij voor de optimale food experience met onze energieke producten. Hiermee draagt de horeca bij aan een energieke boost tijdens de vergadering of het evenement.

Meer informatie of een vrijblijvend voorstel? Contact ons:

Jools Meet & Eat
info@meetjools.nl
085 - 065 39 40
Unit 57

  De Caballero Fabriek

  Saturnusstraat 60

  2516 AH Den Haag